KamiKaze Riders M.C. Craiova
September 09, 2010, 02:52:44 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Pozele se Uploadeaza pe http://imageshack.us/ si in mesaj se trece linkul generat pentru FORUM

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Cand eram eu ...  (Read 3753 times)
nanu_madalina
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #15 on: December 26, 2007, 09:32:40 PM »

Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
nu va mint dar vreau una numai a mea....
11Run
Guest
« Reply #16 on: January 04, 2008, 01:40:13 PM »

La mine totul a inceput mult mai ciudat...Eram un copilas cuminte care juca fotbal pe Obedeanu si i se parea ca daca invatza la scoala si citeste carti acasa poate sa-l ia pe Dumnezeu de picior!:P Totul bine si frumos pana la primul scuter pe la 11 ani cred si pana la vederea primei curse cu Valentino Rossi!Am inceput sa fac tone de figuri cu el si sa-l fortez pentru ca in capul meu la ora aia nu era scuter,ci M1-ul lui Rossi!:)) Nu la mult timp dupa l-am cunoscut pe Costi Tudosie,vecin cu mine,un baiat inteligent,primise de altfel o bursa prin Germania,inginer de calculatoare etc. etc. bla bla bla,si captase de acolo virusul cu moto!Avea o Yamaha Yzf 750 Cameleon,pe care i-a facut-o ulterior praf Dan Teodorescu si dupa i-au vandut-o lu' Zbranca,asa ca o teapa ce o merita(probabil de acolo Zbranca s-a suparat si a plans mult rau si s-a gandit sa-i tepuiasca si el pe altii!:P).In fine,aia a fost prima moto cu care m-am dat!Eram pe Garii,intr-a doua,un camion mare in fatza,o masina pe contrasens.Costi a accelerat,a trecut printre ele cand ajunsesera paralele,a schimbat a treia si a patra si dupa ne-am trezit pe la un 160-170 la ora,eu speriat,cu lacrimi in ochi si cu gandul 'Doamne,cine ma puse sa ma urc cu tampitul asta!'.Cand m-am coborat am zis ca daca nu-mi iau motor si nu ajung sa ma dau bine cu el,n-o mai privesc pe mama in ochi!:p
ingerasu
Guest
« Reply #17 on: January 05, 2008, 10:09:03 PM »

Am ineput in decembrie 2006 pe o Gilera Dna 50 cu care am mers cam 3000km.La inceputul verii mi-am  luat o Aprilia RS Extrema cu care am aproape 3500km si o Aprilia RS 125(nu pot merge cu ea deoarece nu am A1).In Noiembrie mi-am mai luat un scuter Gilera Runner 2006 cu care ma plimbam in decembrie si eram  doar eu pe strada din cauza ca erau 0 grade afara =)).Cu astea ma mandresc eu  Smiley.Sunt Pasionat,obsedat legat pe viata de sportul asta nu pot traii fara asa ceva... Nu zic ca sunt mare racer,mare motociclist dar sunt cu capul pe umeri si nu incerc sa imit pe nimeni am stilul meu de mers din care am iesit de cateva ori(regret)dar am trecut peste toate cu bine si sunt din nou pe strada Smiley
Oana Soricelu'
Jr. Member
**

JOricelu' inaripat

View Profile
« Reply #18 on: January 26, 2008, 03:05:37 AM »

despre pasiunea mea gasiti : http://kiduzza.yack.ro/patru.html

La mine nu a inceput treaba cu bicicletele, ma plimbam cu ele , numai ca nu cu ale mele, de fiecare data cand prindeam cate una o calaream putin(asa cum fac acum cu masinile.). In putinele mele calatorii la tara, 80% din timp stateam prin livezi (pe dealuri, vai) calare pe bicicleta, facand "off-road" .... ce bine ma simteam Cheesy mi-ar prinde bine un enduro acum.
Sad Stiu sa merg cu bicicleta, pe role, pe skateboard, cu barca, cu masina , cu tricicleta, cu tramvaiul, pe jos, dar nu stiu sa merg cu motorul Sad, dar promit ca voi invata cu proxima ocazie, si sunt ambitioasa Cheesy

Bravo Gilda, te descurci, poate dai un ride cand mai vii in Craiova, sau ne mai auzim la un strand ceva, remember?
« Last Edit: January 26, 2008, 03:21:11 AM by Soricelu' Inaripat » Logged

Herb4Free

toply
Newbie
*

unspefaraunsfert
View Profile Email
« Reply #19 on: January 27, 2008, 01:53:51 AM »

Sa povestesc si eu pe scurt ... totul a inceput cu Suzuki GS500, o motocicleta super pentru incepatori cu care intradevar am invatat sa merg colindand prin toata tara, a urmat Honda VFR 750 (din 1986  Grin ), desi un motor destul de vechi, nu a facut probleme si mi-a aratat ce inseamna motorul in \/, plimbandu-ma si ea la randul ei prin "tara noastra draga", la un moment dat am hotarat ca imi trebuie ceva putin mai nou decat VFR-ul si asa am achizitionat-o pe Honda CBR600F care la fel ca si cele dinaintea ei au trecut cu brio testul cu plimbarile prin tara si nu numai cu plimbarile ci si cu mersul mai sportiv... momentan sunt in Portugalia unde sper, cat mai curand sa imi iau din nou un motor pus pe un cadru si cu doua roti sa continui ce am inceput in tara legat de mersul meu pe motocicleta... Wink
pantera
Newbie
*

like_a_black_panther
View Profile WWW Email
« Reply #20 on: March 11, 2008, 05:10:28 PM »

Duminica mi-am luat un F3 , pe care am pus carene racing de 600 rr 2004. Sunt foarte multumita de ea. In week-end vreau sa o bag pe Amckart sa vedem ce stie. Daca ma inteleg cu ea, ne vedem la Serres in vara. Smiley

Four wheels move the body, two wheels move the soul!!!
pantera
Newbie
*

like_a_black_panther
View Profile WWW Email
« Reply #21 on: February 24, 2009, 09:45:11 PM »

Si evolutia continua  Grin Am deja un sezon cu fata mea, si-anume Honda CBR 954 RR 2003 Fireblade . Foarte multumita de ea si presimt ca nu o sa ne despartim pt muuuulta vreme Smiley
 Cateva poze
http://picasaweb.google.co.uk/pantera954/MamaiaIulie2008#5226953089163434018

Four wheels move the body, two wheels move the soul!!!
theos_
Global Moderator
Sr. Member

View Profile Email
« Reply #22 on: October 15, 2009, 08:28:39 AM »

Pantera, nu ne-ai prezentat si noua Busa. asteptam

DJ 33 DIN - gsx-r 600 k7
DJ 69 DIN - bimmer

mo money mo problems
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: