KamiKaze Riders M.C. Craiova
September 08, 2010, 04:42:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Pozele se Uploadeaza pe http://imageshack.us/ si in mesaj se trece linkul generat pentru FORUM

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: De Pasti suntem alaturi de Laurentiu  (Read 2214 times)
Costescu
Administrator
Hero Member

pittbullro
View Profile WWW Email
« on: March 31, 2009, 10:08:03 PM »

Sarbatori fericite!
  Am fost sunat saptamana trecuta de un cunoscut care stia de actiunile noastre caritabile si m-a intrebat daca am vrea sa participam la actiunea lui de ajutorare a unui copil. Laurentiu este un pusti de 15 ani care are vise ca noi toti si este destept foc dar pana acum viata nu a fost atat de usoara pentru el, s-a nascut cu o malformatie la membrele inferioare iar parintii l-au parasit. Singura fiinta care i-a fost alaturi este bunica lui care l-a crescut si a avut grija de el, Laurentiu mergand la scoala si fiind printre primii la invatatura. Cei doi locuiesc intr-un bloc turn la etajul 10, unde liftul este defect iar handicapul lui Laurentiu nu ii permite sa se deplaseze fara ajutor, bunicii fiindu-i foarte greu sa il urce cele 10 etaje.
  Noi ii putem ajuta ! Putem aduce fericirea acestui baietel ! Vom depune bani intr-o cutie, alaturi de ceilalti participanti la actiune, cadou pentru Laurentiu care ii va fi oferita de Sfintele Sarbatori de Pasti. Banii vor fi starnsi pana cel tarziu Sambata 4 Aprilie (ma puteti contacta). Toti cei care doresc sa il incurajeze, sa ii lase un mesaj lui Laurentiu vor aparea intr-un clip video care va fi difuzat la televiziune.

Va doresc un Paste plin de bucurii!

bob
Jr. Member
**

bobnicolaescu
View Profile Email
« Reply #1 on: April 01, 2009, 08:05:37 AM »

facem
Schiopu
Jr. Member
**

vasiiflorin
View Profile Email
« Reply #2 on: April 02, 2009, 07:35:35 AM »

e prea putin timp.
Eu zic sa prelungim termenul pina pe 17 aprilie si astfel vom avea timp sa stringem mai multi bani si ii putem da lui Laurentiu chiar inainte de Paste
Costescu
Administrator
Hero Member

pittbullro
View Profile WWW Email
« Reply #3 on: April 02, 2009, 09:09:47 AM »

Nu suntem singuri in actiunea asta asa ca nu putem face noi regulile.
Costescu
Administrator
Hero Member

pittbullro
View Profile WWW Email
« Reply #4 on: April 02, 2009, 10:57:57 AM »

Suma minima este de 20ron (eu pun 50ron) si o sa ne intalnim la McDonalds Sambata la 12 sa ii strangem.
Costescu
Administrator
Hero Member

pittbullro
View Profile WWW Email
« Reply #5 on: April 05, 2009, 10:17:22 AM »

Am donat 100 Ron in numele clubului nostru. Pana acum doar Chinezu m-a ajutat.
Costescu
Administrator
Hero Member

pittbullro
View Profile WWW Email
« Reply #6 on: April 09, 2009, 01:06:23 AM »

Gusti Gustosul a donat 20 ron ... asa ca idee ca sa vedeti ca un pustam care e la liceu si nu produce bani a putut sa isi rupa din buget bani, iar altii ... vorbe multe/ fapte putine
ardei
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #7 on: April 09, 2009, 01:20:21 PM »

Trece acolo si 50 lei din partea lu ardei si tii dau cand ne intalnim!!
Pages: [1]
  Print  

Jump to: