KamiKaze Riders M.C. Craiova
September 08, 2010, 04:06:33 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Pozele se Uploadeaza pe http://imageshack.us/ si in mesaj se trece linkul generat pentru FORUM

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Site-ul e bun  (Read 5435 times)
brakuLa
Global Moderator
Sr. Member

Nu da cu piatra in geam k nu e bicicleta ta!

View Profile Email
« Reply #15 on: February 08, 2008, 07:57:05 PM »

Bulete eu te iubesc asa cum esti:"incult","vulgar"! Grin

Orice pas in fund,un sut inainte!
liwiu11evo
Newbie
*

View Profile
« Reply #16 on: February 08, 2008, 08:05:54 PM »

nu cred ca offtopicurile sunt inutile. forumul e al kamikaze riders, un grup de prieteni care ii leaga motociclismul(parca asa, nu?) aici nu suntem pe craiova forum, sau mai stiu eu unde. si n-are lagatura educatie cu offtopicul Tongue
de acord cu liwiu....
nu-mi place ideea de a denatura o pasiune intr-o afacere, desi acesta este cel mai placut mod de a face bani, insa, daca nu am voie sa-mi adaug parerea(nu stiu ce este ala un "off-tipic"), zic eu, indiferent de gradul meu de cultura sau nivelul limbajului(puncte, puncte sunt de ajuns pentru poola, pisda, coitze, etc...aaaa am uitat fak) presupun ca nu am ce cauta in acest club si pe acest forum Sad

off-topic este atunci cand se abate de la subiect. de exemplu pe threadul despre noua hayabusa si zx 14r cand s-a deviat de la subiect si a fost sters(nu stiu cine dar banuiesc Roll Eyes ) si aici off-topicul e constructiv Grin
Oana Soricelu'
Jr. Member
**

JOricelu' inaripat

View Profile
« Reply #17 on: February 08, 2008, 09:50:15 PM »

nu cred ca offtopicurile sunt inutile. forumul e al kamikaze riders, un grup de prieteni care ii leaga motociclismul(parca asa, nu?) aici nu suntem pe craiova forum, sau mai stiu eu unde. si n-are lagatura educatie cu offtopicul Tongue
Putem face sectiune unde sa fim offtopic(si ma refeream la cele inutile, pentru un post semi offtopic sau unul care este necesar undeva nu este o problema, este ok, dar asta nu inseamna abuz de offtopic si altele).
 Tu daca iesi cu prietenii in oras nu mai tii cont de bune maniere, de nimic? faci absolut ce vrei tu? indiferent unde esti si cand esti?

....de acord ....nici yo nu vreau sa se mai stearga topicurile....indiferent de cum suna acestea.... Tongue
Sunt posturi, nu topicuri (din topicuri n-au fost sterse).
p.s. Posturile tale au fost sterse pentru atac la persoana.

de acord cu liwiu....
nu-mi place ideea de a denatura o pasiune intr-o afacere, desi acesta este cel mai placut mod de a face bani, insa, daca nu am voie sa-mi adaug parerea(nu stiu ce este ala un "off-tipic"), zic eu, indiferent de gradul meu de cultura sau nivelul limbajului(puncte, puncte sunt de ajuns pentru poola, pisda, coitze, etc...aaaa am uitat fak) presupun ca nu am ce cauta in acest club si pe acest forum Sad
hehe Smiley)

off-topic este atunci cand se abate de la subiect. de exemplu pe threadul despre noua hayabusa si zx 14r cand s-a deviat de la subiect si a fost sters(nu stiu cine dar banuiesc Roll Eyes ) si aici off-topicul e constructiv Grin

Eu am sters foarte putine posturi dintre care si mai putine offtopic, si asta cu acordul celui de mai sus (adminul). Insa posturile la care te referi tu (dar hai ne dam cu parerea: banuiesc, cred, sunt convins and so on ) nu au fost sterse de mine. Nu eu am sters primele posturi (nici macar "topicul" madalinei Smiley )...

Lamuriti?

Later edit:  Eu nu voi mai sterge nici un post de acum inainte. Daca ceilalti considera ca este cazul sa fie sterse...
« Last Edit: February 08, 2008, 10:01:14 PM by motoEmotion » Logged

Herb4Free

Costescu
Administrator
Hero Member

pittbullro
View Profile WWW Email
« Reply #18 on: February 09, 2008, 09:22:22 AM »

EU le`am sters pe cele din zx14 vs busa . Va intreb ce facem cu topicurile care nu au nici o treaba ? le lasam ? sa fie o cearta totala ? mie mi se pare total aiurea ... dar daca vreti le lasam.
brakuLa
Global Moderator
Sr. Member

Nu da cu piatra in geam k nu e bicicleta ta!

View Profile Email
« Reply #19 on: February 09, 2008, 02:03:18 PM »

Pai aici sunt offtopic demult,k era vb despre parerile fiecaruia despre site!

Orice pas in fund,un sut inainte!
nanu_madalina
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #20 on: February 09, 2008, 02:23:55 PM »

....bine draga soricelule ca esti tu desteapta .. Tongue..da intradevar erau posturi si nu topicuri....dar graba ce sa-i faci ca nu am timp sa frec menta tot timpul la calculator ca altii... Grin Tongue....si nu era atac la persoana....era un raspuns la atac la persoana ca tu ai inceput sa fii ironica...."capisci?"...si nu numai cu mine ci si cu alti membrii... Tongue Grin...de geaba incerci sa-ti aduci acum educatia de acasa... Tongue.... trebuia sa te gandesti inainte sa faci pe atotstiutoarea... Grin...si cu asta am terminat cu tine...zic yo ca nu avem ce discuta.... Tongue Grin
ARLEQUIN
Guest
« Reply #21 on: February 09, 2008, 03:20:24 PM »

ce-mi place...nebunik, cred ca nu ai ales persoana tocmai potrivita pentru a modera site-ul.
prin termenul de moderator, eu inteleg o persoana care modereaza o discutie, o conduce dar o si calmeaza unde este cazul...nu vad decat tensiuni de cand a aparut "moto-emotion_e"(parca ar fii un nume prost de telenovela).
nebunik, nebunik ce-ti mai plac cnp-urile cu 2.
Costescu
Administrator
Hero Member

pittbullro
View Profile WWW Email
« Reply #22 on: February 09, 2008, 04:28:39 PM »

Wink si mie imi place , trebuie sa convietuim  Wink
nanu_madalina
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #23 on: February 09, 2008, 06:32:20 PM »

....ceea ce voua va place pe mine ma calca pe nervi.... Tongue....asa ca temperati-o pe shreter.... Tongue Grin....si yo nu vreau un asemenea moderator de site....parerea mea... Tongue Grin
Oana Soricelu'
Jr. Member
**

JOricelu' inaripat

View Profile
« Reply #24 on: February 09, 2008, 08:27:25 PM »

Inteles! Merci pentru sfaturi, am sa tin cont.

Herb4Free

bob
Jr. Member
**

bobnicolaescu
View Profile Email
« Reply #25 on: February 10, 2008, 03:31:52 PM »

Cheesy  Pentru inceput sunt de acord ca aici nu ar tb sa existe "puncte, ban si alte pedepse ca pe site-uri "consacrate" de cenaclu flacara..."...ideea de baza a forumului este sa ne lege intr-o mare prietenie prin pasiunea noastra...atat pe noi cei prezenti cat si cu cei ce vor mai aparea..Sunt de acord de altfel si cu un pic de cenzura  pe care insa ne-o putem stabili fiecare (p**a stie oricine ce inseamna ... putza suna si mai bine)...

Putina ordine imi place si mie ... cateodata offtopic-ul poate sa strice ideea de baza a topicului respectiv... adik spre exemplu ...nu vad nici un sens sa il intreb pe arlequin retzete de prajituri intr-un topic de-al lui brakula unde se vorbeste de "voblaj"...dc vreau retzete de prajituri deschid un alt topic cu retzete de prajituri si schimbam forum-ul intr-unul culinar sau il iau binishor pe mess si vb cu el ca acolo dureaza si mai putin pana imi raspunde...  Cheesy

Iar pentru fetele d p forum propun un topic unde ele sa isi faca de cap...sa deseneze in paint si sa expuna acolo...unde sa scrie poezii...unde sa se certe... sa se concureze... sa se invidieze... etc.. Si eu promit ca o sa il vizitez zilnic pt amuzament   Tongue

p.s. sa nu va suparatzi pe mine ... dar nu inteleg cum s-a ajuns deja la conflicte...si culmea, intre fete...intelegeam si eu sa nu il suportam noi baietzii pe brakula ... "ca e invidios" ...
nanu_madalina
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #26 on: February 10, 2008, 04:53:06 PM »

....sa ajuns la aceste conflicte pt ca cineva a fost ff irascibil in anumite posturi.... Tongue....iar cand i sa raspuns cu aceiasi moneda.... Grin....a devenit si mai intepata.... Tongue....dar stai linistit ca am hotarat sa o ignor pe fata....Grin....asa ca nu imi tre un topic unde sa ma cert cu ea si nici poezia nu ma pasioneaza prea tare, nici nu vreau sa o concurez si nici nu o invidiez ca nu am de ce.... Wink....sunt multumita cu ce am.... Grin Tongue
maxu
Newbie
*

View Profile
« Reply #27 on: March 14, 2009, 04:52:15 AM »

make love - not war  Tongue

Voi radeti de mine ca sunt altfel, eu rad de voi ca sunteti toti la fel
body
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #28 on: March 17, 2009, 07:18:58 PM »

interesanta discutia asta, mie imi place bataia intre femei ...

Nu poti avea toate femeile din lume, dar merita sa-ncerci.Tongue
theos_
Global Moderator
Sr. Member

View Profile Email
« Reply #29 on: June 26, 2009, 12:14:04 PM »

on topic: este super ca atunci cand 'dai' un reply iti apar restul posturilor scrise - Topic Summary
te ajuta

DJ 33 DIN - gsx-r 600 k7
DJ 69 DIN - bimmer

mo money mo problems
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: