nu cred ca offtopicurile sunt inutile. forumul e al kamikaze riders, un grup de prieteni care ii leaga motociclismul(parca asa, nu?) aici nu suntem pe craiova forum, sau mai stiu eu unde. si n-are lagatura educatie cu offtopicul

Putem face sectiune unde sa fim offtopic(si ma refeream la cele inutile, pentru un post semi offtopic sau unul care este necesar undeva nu este o problema, este ok, dar asta nu inseamna abuz de offtopic si altele).
Tu daca iesi cu prietenii in oras nu mai tii cont de bune maniere, de nimic? faci absolut ce vrei tu? indiferent unde esti si cand esti?
....de acord ....nici yo nu vreau sa se mai stearga topicurile....indiferent de cum suna acestea....

Sunt posturi, nu topicuri (din topicuri n-au fost sterse).
p.s. Posturile tale au fost sterse pentru atac la persoana.
de acord cu liwiu....
nu-mi place ideea de a denatura o pasiune intr-o afacere, desi acesta este cel mai placut mod de a face bani, insa, daca nu am voie sa-mi adaug parerea(nu stiu ce este ala un "off-tipic"), zic eu, indiferent de gradul meu de cultura sau nivelul limbajului(puncte, puncte sunt de ajuns pentru poola, pisda, coitze, etc...aaaa am uitat fak) presupun ca nu am ce cauta in acest club si pe acest forum

hehe

)
off-topic este atunci cand se abate de la subiect. de exemplu pe threadul despre noua hayabusa si zx 14r cand s-a deviat de la subiect si a fost sters(nu stiu cine dar banuiesc

) si aici off-topicul e constructiv

Eu am sters foarte putine posturi dintre care si mai putine offtopic, si asta cu acordul celui de mai sus (adminul). Insa posturile la care te referi tu (dar hai ne dam cu parerea: banuiesc, cred, sunt convins and so on ) nu au fost sterse de mine. Nu eu am sters primele posturi (nici macar "topicul" madalinei

)...
Lamuriti?
Later edit: Eu nu voi mai sterge nici un post de acum inainte. Daca ceilalti considera ca este cazul sa fie sterse...